Despre noi


http://aparate-ultrasunete.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializării produselor împotriva dăunătorilor casei și familiei dvs. Dăunătorii precum șoareci, șobolani, țânțari, muște, păienjeni, ploșnițe, termite, purici, paraziți pot provoca boli grave în rândul oamenilor și animalelor de companie, precum și distrugerea căminului dvs.


Gama noastră de produse este cea mai variată de pe piață, atât din punct de vedere al prețurilor, țărilor de proveniență, modurilor de funcționare, tipurilor de dăunători combătuți precum și a suprafețelor acoperite.


Importăm produse din Spania, Germania, Italia, China și Taiwan. Suntem unici importatori în România a produselor RADARCAN (Spania), o firma ce produce doar produse anti dăunători, din gama profesională. Portofoliul nostru este într-o continuă creștere, pt. a ne putea permite va oferim dvs., clientul nostru, cel mai bun preț!


Suntem dețînătorii unei game variate de produse, sub marca înregistrată PESTMASTER, incluzând aparate cu ultrasunete, aparate cu unde electromagnetice, raticide și insecticide destinate profilaxiei uman veterinare. Produsele din gama raticide, insecticide și dezinfectanți sunt produse la fabrică din România. Aparatele electronice, pentru o mai bună eficientizare a costurilor, sunt produse în Hong Kong sau Taiwan. Tehnologia folosită în producerea aparatelor este rodul cercetărilor efectuate de laboratoare de prestigiu din Germania și Marea Britanie, pe animale de laborator. Tehnologiile implicate sunt ecologice, sigure și nu sunt nocive pentru mediu și oameni. Toate produsele noastre întrunesc standardele, condițiile și prevederile legislațiilor române, și pot fi comercializate și în state cu legi similare ale noastre.


Aparate-ultrasunete.ro este proprietatea firmei S.C. AGAN TRUST S.R.L.RO 23231551 | J52/82/2008 | BCR GHENCEA | RO67RNCB0068097934210001


ADRESA JUD. GIURGIU, SAT MOȘTENI, COM. ULMI, NR. 55


De ce cumpăr de pe aparate-ultrasunete.ro?


- gama variată de produse


- prețuri reduse datorită strategiilor de marketing


- prezentare detaliată a produselor


Sunteți clientul nostru dacă:


- țânțarii nu sunt prietenii voștri cei mai buni


- simțiți e momentul va luați adio de la gândacii de bucătărie


- va este frică de animalele nesupravegheate și intrați frecvent în contact cu acestea


- va plac șoarecii, dar numai în desene animate


- aveți oroare de șobolani


- aveți un depozit de cereale sau alte materiale și nu aveți nevoie de "chiriași" rău-platnici și distrugători


- aveți o afacere în agricultură


- va plac locurile curate

Toate drepturile, inclusiv copyright-ul și dreptul asupra bazei de date, referitoare la site-ul  aparate-ultrasunete.ro și la conținutul sau, sunt deținute de AganTrust srl sau altfel spus sunt utilizate de roinsecticide în conformitate cu legile în vigoare.


Prin accesarea paginii web http://aparate-ultrasunete.ro va asumați responsabilitatea veți folosi conținutul acesteia doar pentru uzul personal și nu cu scopul comercializării
Accesând site-ul http://aparate-ultrasunete.ro